Рокади на върха на новините на bTV. Венелин Петков вече не е

...
Рокади на върха на новините на bTV. Венелин Петков вече не е
Коментари Харесай

Рокади в bTV - Хикимян стана голям шеф


Рокади на върха на новините на  bTV.   Венелин Петков към този момент не е шеф на Дирекция „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “.

Дългогодишният публицист освен че няма да бъде началник на новините, само че и няма повече да работи в малкия екран.

Неговото място ще заеме водещият на „ Тази заран “ Антон Хекимян. 

„ Оставам отдаден на плурализма и обективната публицистика и ще работя с надарения и безрезервен екип на bTV, с цел да привлека още повече фенове пред екрана ”, разяснява Хекимян след назначението.

Промените не свършват дотук.  Маргарита Александрова към този момент няма да заема поста програмен шеф. Сменя я Христо Хаджитанев.  Тя също към този момент няма да работи в малкия екран. 

„ Очаквайте доста нововъведения в наличието на bTV Media Group през 2021 –  нови шоупрограми, повече местни продукции в праймтайм, разнообразно програмиране и съвременно наличие , което дава отговор на зрителските ползи на всички канали и платформи на bTV ”, заяви Христо Хаджитанев. От медията оповестиха, че той е назначен на поста заради богатия си опит и експертиза в ТВ наличието, изследванията, консултантската активност и ръководството на ТВ планове и екипи.

" Назначих Христо и Антон, тъй като те имат хъса, експертизата, силата и жаждата за иновация, от която имаме потребност, с цел да върнем водещата си позиция в България “, аргументира се Мартин Швехлак, новият основен изпълнителен шеф на bTV Media Group. Той благодари на Венелин Петков и Маргарита Александрова за " тяхната безрезервност и професионализъм " и им пожела триумф. 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР